Shop

Home Nieuwe producten CHEMICAL GUYS BUTTERED UP POPCORN LUCHTVERFRISSER AUTO PARFUM 473ML

CHEMICAL GUYS BUTTERED UP POPCORN LUCHTVERFRISSER AUTO PARFUM 473ML

13.95 Incl. BTW

Buttered Up Popcorn Luchtverfrisser Auto Parfum zorgt voor de geur van zoete popcorn en breng de bioscoop sfeer overal.

Beschikbaar via nabestelling

Categorieën: ,

Beschrijving

Heerlijke gesmolten botergeur
Slechts één vleugje van deze rijke, boterachtige geur zal je meenemen naar je favoriete bioscoop en alle anticipatie en opwinding die voor de start van de nieuwste kaskrakerhit komen. Vergeet het wachten voor de magnetron, terwijl elke individuele kern langzaam uitbreidt en dan uiteindelijk knalt – met Buttered Up, alles wat nodig is, is een spray voor onmiddellijke bevrediging, zonder de exorbitante calorieën of kosten!

 

Wees klaar als rampen toeslaan
Rampen gebeuren. Ook al doe je je best, je morst drinken, honden plassen en eten valt. Buttered Up Air Freshener laat niet alleen stinkende ruimtes binnen met de verrukkelijke geur van gesmolten boterachtige popcorn, het verwijderd ook vieze geuren! Net als hittezoekende raketten, zullen de geureliminerende middelen in deze geavanceerde formule de nare geuren op zoeken en er voor zorgen dat jij er geen last van hebt.

 

Hoe te gebruiken
– Reinig en zuig alle vuil en voedselresten of vlekken die mogelijk stinkende geuren in het interieur van de auto kunnen verspreiden.
– Goed schudden.
– Spuit rond tapijten, stoffen bekleding en onder de stoelen.
– Geniet van de frisse geur.

Voorzichtig – gemaakt voor professionals. Buiten bereik van kinderen houden. Als eerste hulp vereist is tijdens het gebruik van dit product, raadpleeg dan het productlabel voor verdere instructies en neem onmiddellijk contact op met een arts.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “CHEMICAL GUYS BUTTERED UP POPCORN LUCHTVERFRISSER AUTO PARFUM 473ML” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *