Shop

Home Nieuwe producten CHEMICAL GUYS FRESH GLAZED DOUGHNUT SCENT 16OZ / 473ML

CHEMICAL GUYS FRESH GLAZED DOUGHNUT SCENT 16OZ / 473ML

13.95 Incl. BTW

Chemical Guys Fresh Glazed Doughnut Scent, de luchtverfrisser wat nare geurtjes elimineert en ruikt naar donuts.

Beschikbaar via nabestelling

Categorieën: ,

Beschrijving

Hoe het werkt
Er zijn geuren die zo lekker ruiken als verse donuts, waarom dan wat anders ruiken? We brengen de Chemical Guys Fresh Glazed Donut Scent, de luchtverfrisser welke nare geurtjes elimineert en ruikt naar donuts. Nu kan je genieten van de geur van warme vers gebakken donuts zonder calorieen. Enkele sprays Chemical Guys Fresh Glazed Donut Scent laat de auto ruiken naar donuts. Anders dan goedkope luchtverfrissers zijn de Chemical Guys luchtverfrissers ook geurverdringers. Enzymen breken geuren af aan de bron. Verwijder geuren van de airco, friet en meer met de verse geur van donuts.

 

Hoe ruikt het?
Chemical Guys Fresh Glazed Donut Scent is er voor iedereen die van donuts houdt. Wat is je favoriet wanneer je de donut shop binnen gaat? Is het het neon sign, de lachende medewerker of de heerlijke geur. Enkele sprays Chemical Guys Fresh Glazed Donut Scent in het interieur van een auto, truck, camper of SUV verwijderen geuren van etensresten, voetbalschoenen of de hond. Vervul je avondhonger met enkele sprays Chemical Guys Fresh Glazed Donut Scent en geniet zonder gezondheidsproblemen die veroorzaakt kunnen worden door overmatig donuts eten.

 

Natuurlijke enzymatische geurverwijderaar
Chemical Guys ontwikkelde Fresh Glazed Donut Scent luchtverfrisser met actieve geurverwijderaar om ongewenste geuren snel te verwijderen aan de bron. Donut Scent ruikt fris en schoon. Chemical Guys Fresh Glazed Donut Scent. ruikt fris en houd tot 1 week. Enkele sprays is alles wat je nodig hebt in je auto. Geniet van de geur van donuts met Chemical Guys Fresh Glazed Donut Scent.

 

Wie gebruiken Luchtverfrissers
De Chemical Guys Fresh Glazed Donut Scent wordt wereldwijd gebruikt door professionals, autofabrikanten, OEM’s, hotels, horeca, management bedrijven, huiseigenaren, auto detailers, auto dealers, concierges en huishoud personeel. Professionals begrijpen het belang van een goede geur in de beoogde omgeving, vandaar de bevoorrading van hun klanten met een echte nieuwe geur. Dat is de reden waarom zij zich tot Chemical Guys Professional Products wenden.

 

Waar het kan worden gebruikt
Auto’s, boten, hotels, restaurants, buiten, op tapijten en bekleding en nog veel meer. Gebruik op tapijt, zetels, de kofferbak, ventilatieopeningen – overal waar u behoefte heeft aan een nieuwe, schone geur.

 

Hoe te gebruiken
Reinig stof met een reiniger zoals Lightning Fast Stain Remover en verwijder vlekken voor dit product te gebruiken. Altijd product verdunnen tot tevredenheid. Omdat dit product ook een bacterieverwijderaar is, is het aan te raden om het te gebruiken op zittingen, dashboards, tapijt, stoffen, kofferruimtes en veel meer, ook thuis, gymtassen, toiletten, badkamers etc…

1. Een dunne mist sprayen over het oppervlak.
2. Product laten drogen op oppervlak (niet te veel gebruiken en nat maken)
3. Geniet van de frisse nieuwe geur.

Waarschuwing: gemaakt voor professionals. Buiten bereik van kinderen houden. Indien medische hulp benodigd is altijd het label lezen en een arts contacten.