Shop

Home Nieuwe producten CHEMICAL GUYS INSTAWAX 473ML

CHEMICAL GUYS INSTAWAX 473ML

19.95 Incl. BTW

Chemical Guys InstaWax is de snelste methode om elke auto te waxen, glanzen en beschermen.

5 op voorraad (kan nabesteld worden)

Beschrijving

 

Hoe het functioneert

 

InstaWax is de snelste methode om elke auto te waxen, glanzen en beschermen. Reguliere waxen verlangen veel tijd om perfecte resultaten te laten zien. InstaWax sprayed in enkele seconden om te glanzen en beschermen op elke kleur tegen verontreinigingen, vogelpoep, watervlekken en meer! Natuurlijke carnaubawax en sprayverzegeling glanzen en beschermen lak, metaal en glas. InstaWax is ontwikkeld met UV bescherming om je auto te beschermen tegen invloeden van de zon. Eenvoudig Instawax aanbrengen aan het oppervlak, laten drogen tot een nevel, dan afnemen met een microfiber doek. Gebruik InstaWax op schone oppervlakken, nat of droog. Wax, glans en bescherm je auto in seconden met Chemical Guys InstaWax.

 

Spraybare glans en bescherming

 

InstaWax Liquid carnauba Shine and Protection Spray is perfect om je auto, motor of camper er perfect uit te laten zien met goede bescherming tegen de elementen. InstaWax verandert de manier waarop je je auto waxed. Reguliere pasta waxen en cremewaxen vragen veel tijd. InstaWax sprayed in enkele seconden om te glanzen en beschermen tegen verontreinigingen, contaminaties en watervlekken. Eenvoudig InstaWax sprayen op de lak, metaal en glas, laten drogen tot een nevel ontstaat, dan afnemen met een schone microfiber doek. De auto is nu verzegelt met een glans die voor maanden beschermd.

 

Carnauba – verzegeling

 

Enthousiasten houden van carnauba wax vanwege de warme en natte glans op elke kleur. Alleen al 1 laag carnauba wax verbeterd de glans. InstaWax is ontwikkeld met natuurlijke carnauba wax voor de natte glans en synthetische verzegelings – technologie voor de langtijd – bescherming. InstaWax levert een beschermende laag welke contaminaties, verontreinigingen en water afstoot en er daarbij perfect uit ziet.

 

Tijdbesparende technologie

 

Spraywax – technologie maakt detailing sneller. Reguliere waxen vragen tijd om juist toegepast te worden. InstaWax maakt het waxen sneller en makkelijker. Spraywax – technologie laat het product sprayen op een microfiber doek of applicator, of direct op het oppervlak. InstaWax droogt in enkele minuten en levert hoogglans. Spraywax – technologie laat InstaWax hechten op de lak, metaal en velgen. Waxen vraagt minder tijd, daarom kun je meer genieten!

 

Perfect op elke kleur

 

InstaWax levert bescherming op elke kleur. Zwart krijgt een warme donkere glans, blauw glanst als de lucht en silver metallic fonkelt in de zon. Carguys houden van InstaWax vanwege de makkelijke verwerking, veelzijdigheid en super resultaten. InstaWax is perfect om elke kleur te onderhouden en er goed uit te laten zien. De gemakkelijk toe te passen formule is vrij van stof en kan overal worden gebruikt. InstaWax droogt snel en laat zich gemakkelijk aanbrengen op de auto, truck, boot, motor of camper in enkele minuten. Verbeter de glans en bescherm elke kleur met Chemical Guys InstaWax.

 

UV bescherming

 

De zon is geen “vriend” van je auto. UV slijt lak en kunststoffen en veroorzaakt verkleuring en oxidatie. Juiste bescherming is belangrijk om de auto er goed uit te laten zien. Gebruik InstaWax met extra UV bescherming op de lak, kunststoffen en metalen. InstaWax gaat als laatste bescherming, te gebruiken na enkele carwashes om bijv, JetSeal of Butter Wet Wax te verlengen.

 

Hoe te gebruiken:

 

Goed schudden.
Dun sprayen, deel voor deel verwerken.
Het beste een microfiber doek of applicator gebruiken.
Laten drogen tot er een mist ontstaat.
Resten afnemen met microfiber doek.
Na het wassen gebruiken om lakverzegeling of wax te onderhouden.