Shop

Home Nieuwe producten CHEMICAL GUYS LEATHER SCENT

CHEMICAL GUYS LEATHER SCENT

13.95 Incl. BTW

Interieurverfrisser, geur Leer. Paar spraytjes op de vloermat of eventueel op je interieurfilter

Beschikbaar via nabestelling

Categorieën: ,

Beschrijving

Ruikt alsof u het net gekocht heeft voor eeuwig. Omdat niks zo lekker ruikt als nieuw leer.
De echte eerste klasse geur van leer is ontworpen voor onze fabrikanten om als echt nieuw leer te ruiken. Het product is een geconcentreerde langdurende eerste klasse luchtverfrisser.
De geuren van Chemical Guys zijn geconcentreerde langdurende eerste klasse luchtverfrissers die door de natuurlijke enzymatische geur-eliminatie luchtjes elimineert en terugkerende luchtjes vermindert. Spray met mate of verdun het product om de superieure geuren en langdurende werking te verkrijgen.
Wie gebruikt luchtverfrissers? Leather Scent wordt gebruikt door professionals, autofabrikanten, hotels en autohandelaren. Professionals begrijpen hoe belangrijk een goede geur is in de beoogde omgeving. Om hun klanten een echte nieuwe autogeur te kunnen bieden die blijft bestaan, richten zij zich daarom tot de professionele producten van Chemical Guys.
Waar kunnen de luchtverfrissers worden gebruikt? De producten worden gebruikt in auto’s, boten, scholen, hotels, restaurants, buiten, op tapijten, motels, stoffering en in andere omgevingen.
Kenmerken van het product: 1. Eerste klasse luchtverfrisser die samengesteld is uit unieke geuren die ontwikkeld     zijn om te ruiken als nieuw leer. 2. Natuurlijke Enzymatische Luchtverfrisser werkt door het elimineren van geuren en     het verminderen van nieuwe geuren. 3. Superieure parfum kwaliteit zorgt voor een sterke werking. 4. Het effect houdt weken stand. 5. Een spray is voldoende voor een volledig voertuig. 6. Geformuleerd om meer dan 5 keer langer te houden dan gewone autoluchtverfrissers. 7. Langdurende op water gebaseerde geuren. 8. Het product laat geen olieachtig residu achter op gesprayde oppervlakken. 9. Elimineert onplezierige geuren.
Verwerkingsmethode Spray op de bekleding, in ventilatieroosters, onder uw dashboard of onder uw stoelen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “CHEMICAL GUYS LEATHER SCENT” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *