Shop

Home Nieuwe producten CHEMICAL GUYS SO FAST ODOR ELIMINATOR 473ML/16OZ

CHEMICAL GUYS SO FAST ODOR ELIMINATOR 473ML/16OZ

13.95 Incl. BTW

Verwijder geuren met Chemical Guys So Fast Odor Eliminator! So Fast Odor Eater is niet alleen een luchtverfrisser. So Fast gebruikt geurverwijderende enzymen welke geurbronnen en bacterien verwijderen.

Beschikbaar via nabestelling

Categorieën: ,

Beschrijving

Chemical Guys luchtverfrisser
De geur is het sterkste zintuig welke herinnert en geuren herinneren aan slechte ervaringen en slechte herinneringen. Etensresten, verontreinigingen, bacterien etc… veroorzaken geuren en laten auto’s en gesloten ruimtes slecht ruiken. Ook als de verontreinigingen verwijdert zijn en kunnen de geuren blijven. Verwijder geuren met Chemical Guys So Fast Odor Eliminator! So Fast Odor Eater is niet alleen een luchtverfrisser. So Fast gebruikt geurverwijderende enzymen welke geurbronnen en bacterien verwijderen. Ook als de geur van groene appels weg is blijft je interieur vrij van deze geuren. Gebruik Chemical Guys So Fast Odor Eliminator in elke auto, truck, camper, SUV, thuis of op het werk. Verfris Gymtassen of elimineer geuren met So Fast Odor Eater. Verfris je airconditioning met So Fast en geniet van de frisse lucht in je auto. Verwijder geuren en geniet van frisse lucht met goede herinneringen en Chemical Guys So Fast Odor Eliminator.

 

Geurverwijderende Enzymen
Goedkope luchtverfrissers zijn vaak parfums welke geuren maskeren. Als deze geuren weer weg zijn blijven de geuren aanwezig. Chemical Guys So Fast Odor Eliminator gebruikt enzymen welke geurveroorzaker verwijderen. Deze enzymen doden de geuren aan de bron. Gebruik Chemical Guys So Fast Odor Eliminator om gelosten ruimtes te verfrissen zoals bij auto’s, trucks, SUV’s, minivans, thuis of op het werk. So Fast is perfect om Gymtassen te verfrissen maar ook toiletten en meer… So Fast verwijdert geuren en reduceert deze en nieuwe geuren na verloop van tijd.

 

Verse geur van groene appels
We hebben So Fast Odor Eater ontwikkeld met geurverwijderende enzymen om geuren te verwijderen aan de bron. So Fast ruikt zoet en fris als groene appels. Het ruikt naar verse appels welke gebakken worden in een appeltaart. So Fast Odor Eater houdt wekenlang, geen dagen. Enkele sprays volstaan voor een medium auto. Geniet van de geur van fris geplukte appels met Chemical Guys So Fast Odor Eliminator.

 

Veelzijdige watergebaseerde formule
So Fast Odor Eater ruikt naar frisse groene appels. Deze niet – giftige en watergebaseerde formule is veilig toe te passen thuis of in de auto en vlekt niet op tapijt en stof. Reinig het oppervlak van contaminaties en verontreinigingen, dan So Fast sprayen op het oppervlak om effectief te geurverwijderende enzymen te laten inwerken. De groene appel  geur houdt wekenlang. Verwijder geuren aan de bron en geniet van de verse geur van groene appels met Chemical Guys So Fast Odor Eliminator.

Natuurlijke formule
Chemical Guys produceert luchtverfrissers en geurverwijderaars met premium Olien. So Fast is gemaakt met speciale stimulanten welke geisoleerd zijn van de groene appels. Enkele sprays verfrissen de lucht en ruiken naar de frisse groene appels.

 

Verfris je airconditioning
So Fast Premium luchtverfrisser en geurverwijderaar kan gebruikt worden om je airconditioning te verfrissen.

 

Wie gebruiken Luchtverfrissers
De Chemical Guys So Fast Odor Eliminator wordt wereldwijd gebruikt door professionals, autofabrikanten, OEM’s, hotels, horeca, management bedrijven, huiseigenaren, auto detailers, auto dealers, concierges en huishoud personeel. Professionals begrijpen het belang van een goede geur in de beoogde omgeving, vandaar de bevoorrading van hun klanten met een echte nieuwe geur. Dat is de reden waarom zij zich tot Chemical Guys Professional Products wenden.

Waar het kan worden gebruikt
Auto’s, boten, hotels, restaurants, buiten, op tapijten en bekleding en nog veel meer. Gebruik op tapijt, zetels, de kofferbak, ventilatieopeningen – overal waar u behoefte heeft aan een nieuwe, schone geur.

 

Hoe te gebruiken
Reinig stof met een reiniger zoals Lightning Fast Stain Remover en verwijder vlekken voor dit product te gebruiken. Altijd product verdunnen tot tevredenheid. Omdat dit product ook een bacterieverwijderaar is, is het aan te raden om het te gebruiken op zittingen, dashboards, tapijt, stoffen, kofferruimtes en veel meer, ook thuis, gymtassen, toiletten, badkamers etc…

1. Een dunne mist sprayen over het oppervlak.
2. Product laten drogen op oppervlak (niet te veel gebruiken en nat maken)
3. Geniet van de frisse nieuwe geur.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “CHEMICAL GUYS SO FAST ODOR ELIMINATOR 473ML/16OZ” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *