Shop

Home Nieuwe producten CHEMICAL GUYS ZESTY LEMON AND LIME AIR FRESHENER 473ML

CHEMICAL GUYS ZESTY LEMON AND LIME AIR FRESHENER 473ML

13.95 Incl. BTW

Zesty citroen & limoen luchtverfrisser neutraliseert en vervangt ongewenste geuren in de auto en thuis.

Beschikbaar via nabestelling

Categorieën: ,

Beschrijving

Over dit product
De Chemical Guys Zesty Lemon & Lime luchtverfrisser neutriseert en vervangt ongewenste geuren in de auto en thuis. De Zesty Lemon & Lime luchtverfrisser help nieuwe geuren te voorkomen en levert een aangename en lang blijvende frisse geur en bescherming.

Natuurlijke enzymatische geurverwijdering
Chemical Guys Zesty Lemon & Lime luchtverfrisser & geurverwijderaar is een geconcentreerde luchtverfrisser met natuurlijke enzymatische geurverwijdering om geuren en nieuwe geuren te elimineren. Direct te gebruiken of te verdunnen voor een langhoudende werking.

Wie gebruikt luchtverfrissers?
Chemical Guys luchtverfrissers worden gebruikt door professionals, autofabrikanten, OEM’s, hotels, horeca, management bedrijven, huiseigenaren, auto detailers, auto dealers en huishoudpersoneel wereldwijd. Professionals begrijpen het belang van de juiste geur in de beoogde omgeving, vandaar de bevoorrading van hun klanten met een echte nieuwe geur die blijft is de reden waarom ze zich tot Chemical Guys Professional producten richten.


Waar kan het gebruikt worden

Dierenmanden, boten, restaurants, garages, op het werk, ziekenhuizen, tapijt, bekleding en overal waar de lucht verfrist kan worden. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Specificaties
Artikel Nummer AIR23216
UPC 811339029088
Inhoud 16 ounces / 473ml
Top Sprayer Top
Geur Citroen en limoen