Retour & Garantie

Retourneren:

Wanneer moet ik het artikel uiterlijk terugsturen?

U dient het artikel binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren.

Let op dat deze in de originele staat en onbeschadigd terug word gestuurd.

Mocht u een product willen retourneren dan kunt u een e-mail sturen naar: info@trainhornsnederland.nl zodat wij er van op de hoogte zijn.

Hoe moet ik het artikel retourneren?

Retourneer uw aankoop in de originele, onbeschadigde verpakking, inclusief een kopie van de aankoopbon. Geef ook een korte omschrijving van reden van retournering aan (bijvoorbeeld: niet tevreden van de aankoop, beschadigd artikel, onvolledig artikel), en uw contactgegevens.

Mijn bestelling is onvolledig afgeleverd. Wat moet ik doen?

Neem zo snel mogelijk contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@trainhornsnederland.nl. Wij zullen samen met u naar een passende oplossing zoeken. In overleg met u zullen wij het artikel nazenden of indien van toepassing betalen wij u het aankoopbedrag en verzendkosten zo snel mogelijk terug.

Ik heb een defect artikel ontvangen. Wat moet ik doen?

Neem zo snel mogelijk contact op met door ons e-mail te sturen via info@trainhornsnederland.nl, dan zorgen wij voor een passende oplossing.

Krijg ik mijn verzendkosten terug bij het retourneren?

Wij zullen zo spoedig mogelijk na ontvangst en controle van het artikel overgaan tot restitutie van het aankoopbedrag en de verzendkosten.

Garantie voorwaarden:

Bij alle producten worden de wettelijke fabrieksgarantie termijn gehanteerd. Indien zich tijdens de fabrieksgarantie termijn een defect aan het product mocht voordoen (als gevolg van fabricage- of materiaalfouten), zal deze kosteloos worden omgeruild.

Montage voorwaarden

Voor vernielingen of defecten tijdens of na montage zijn wij ten alle tijden niet aansprakelijk

Team Train Horns Nederland